You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Kaj vam ponujamo?

Ponujamo vam rešitve za vsako situacijo.

Hitra montaža pohištva Štajerska in ostale storitve za naše podjetje Mojster Vran, Andrej Vrtič s.p. je ena od glavnih dejavnosti, ki jih opravljamo.

Mojster Vran je mojster hitre montaže in demontaže vseh vrst pohištva, prodaje pohištva, selitve in izdelave unikatnih – kvalitetnih kosov pohištva.

Storitve

Kaj vse počnemo?

Izdelujemo pohištvo po naročilu; za vsak kos pohištva se pred začetkom izdelave pripravi predračun. Vsak kos pohištva je unikaten. Jamčimo za kvalitetno izdelavo in najboljši material.

Mojster Vran je ekipa izkušenih mladih strokovnjakov, ki Vaš dom ali pa tudi poslovni prostor v trenutku sestavijo v lep, urejen prostor. Zaradi zagotavljanja kakovosti in hitrosti storitve montažo in demontažo ponavadi opravlja ekipa 2 monterjev; cene montaže oz. demontaže se gibljejo nekje med 12 – 18 € / delovno uro monterja. Cena je odvisna od zahtevnosti del, vrednosti pohištva,…

V podjetju Mojster Vran, Andrej Vrtič s.p. vam nudimo prav tako tudi prevoz materiala s kombijem in najem kombija za enostavnejšo selitev v vaš dom.